24 Ağustos 2008 Pazar

Aşk Beklemez, dön bebeğim!

Bizim kapanan blog açılıncaya kadar elimizi soğutmayalım diye bu bloğu açtık. Bu arada belirtelim, önceki sitemiz internette site yasaklamalarını protesto kampanyası sırasında kazaya uğradı. Sitemize destek amaçlı yaptığımız eklentiler Blogger'ın spam tarama motoruna takıldı ve bloğumuz spam blog zannedilip geçici olarak yayından kaldırıldı. Kesintinin kısa süreceğini umuyoruz; lakin aşk beklemez diyerek yazılara buradan devam edeceğiz.

Bloğun diğer yazarlarından elinde yazılarını bekletenler, ve taslak halinde yazılarını bekletik yazma heyecanları için bloğun geri dönmesini bekleyenler vardı. Ben de ha açıldı açılacak diye bloğu sürekli kontrol etmekten sıkıldım, o enerjiyle iki yazı patlatırdım.

Yazılara buradan devam edelim, yazmadıklarımıza ve kapanan bloğumuza bakıp da daha fazla üzülmeyelim. Blog açılınca tüm gönderilerimizi "import" ederiz. Sinema hakkındaki hissiyat paylaşımında patlamalar yaratacak geleceğin yıldız bloğuyla daha erken tanışabilecek olup da bu aksama sebebiyle sitemizle hala tanışamayanlardan özürler diliyoruz.

Hiç yorum yok: